Velkommen til Grundejerforeningen Strandgaarden

LOPPEMARKED 14. august 2022

Første fælles loppemarked!

Kære medlemmer,

Med en stor indsats fra Ida Bang, afholdte vi d. 14. august vores første fælles loppemarked. En hyggelig dag, hvor flere naboer kom forbi og hilste på.

Sælgerne var aktive og intern konkurrence var der masser af - både i forhold til salg, men i særdelshed også hvem der havde de bedste salgshistorier.

Fra bestyrelsens side skal lyde en stor tak til Ida og de øvrige initiativtagere. Vi håber at dette med tiden kan blive til en fast tradition, som kan samle foreningen yderligere, og vil bakke op om lignende initiativer.

-------------------------------------------------------------------

Husk der er haveaffaldsindsamling igen i år i uge 43 - mere om det, når vi nærmer os. Vi vil opdatere informationerne her på siden og desuden udsende via PROBO.

Så hvis du ikke vil gå glip af informationer som disse inkl. invitationer til generalforsamlinger osv. så en varm anbefaling fra vores side, om at registrere dig hurtigst muligt.

De gode nyheder er, at over halvdelen af dine naboer har tilmeldt sig - tusind tak for opbakningen.

De bedste hilsener,